Szabó György

szabo-gyorgy

Szabó György
1968-ban születtem Debrecenben

S, Ikrek jegyében, Rák ascendenssel. Világéletemben kerestem az emberi lét alapkérdéseire és saját kérdéseimre az összefüggéseket megvilágító válaszokat, sokáig hiába. Tizennégy éves koromban megismerkedtem a harcművészetekkel és ennek kapcsán érdeklődésem a keleti szemlélet és kultúrák felé fordult. Azt tapasztaltam, hogy a keleti szemléletmóddal az örök kérdések sokkal inkább megválaszolhatóak. A keleti szemléletből fakadó válaszok az általam akkor ismert nyugati látásmódon jóval túlmutatónak tűntek. A Kelet kultúrájának tanulmányozása során érdeklődésem fokozatosan a Magyarság eredete felé fordult, hiszen az akkori hivatalos tudomány szerint mi is a keleti pusztákról szakadtunk a Kárpát-medencébe. Érdekelni kezdett a származásunk, az, hogy honnan jöttünk, kik voltak őseink, stb. Számtalan könyvet elolvastam, sok előadást végighallgattam. Pap Gábor és Szántai Lajos előadásain szembesültem dicső őstörténetünkkel és a hivatalos finnugor-elmélet tarthatatlanságával. Ennek kapcsán 1993-ban az egyik barátom elhívott Kovács András Táltosiskolájába. A Táltosiskolában ismertem meg Molnár Gábort, aki az ezotéria, és a szellemtudományok alapjait ismertette meg velünk. Gabi előadásain kezdtek körvonalazódni az alapvető összefüggések, a sok-sok különféle módszer közös lényege. Személyének hitelessége, világos, egyszerű stílusa, értelmes magyarázatai, fontos gyakorlati útmutatásai miatt lelkes tanítványává váltam. Gábor inspirálására 1999-ben jelentkeztem a Mantra Főiskolára, amelyet 2002-ben sikeresen elvégeztem.

Az évek során sokféle dologgal foglalkoztam. Rengeteg dolgot tanultam meg és tapasztaltam meg a csontkovácsolástól kezdve a Dzsuna-féle enegia-masszázson keresztül a Harmadik Szem megnyitásának gyakorlatai és az Asztrálutazás technikáiig. Hallgattam a Rózsakeresztesek előadásait, részt vettem Csontos Vili pszichotronikai kurzusán, tanultam Pap Gábor, Szántai Lajos előadásaiból, voltam Antropozófus körökben, Waldorf iskolában, beszélgettem László Andrással, Kassai Lajossal, találkoztam Reikisekkel, Krisnásokkal, Narayanásokkal, stb. Minden technikát, módszert, amit az idők folyamán megismertem, azonnal ki is próbáltam, mert szerintem az a leglényegesebb, hogy saját tapasztalatot szerezzek valamely dolog felől. Hiszen hogyan javasoljak valakinek bizonyos technikát, gyógymódot, vagy kúrát, ha a várható történésekről nem tudom hitelesen tájékozatni, felhívva a figyelmét az esetlegesen jelentkező negatívumokra is?

A különféle gyakorlatok, meditációk rendszeres végzésének eredményeként elkezdtem látni az aurát és a finomtesteket. A további gyakorlatok során több más, az okkult irodalomból ismert képesség is jelentkezett. A hozzám forduló betegek diagnosztizálásánál nagy segítség az aura és a csakrák közvetlen érzékelése és a röntgenlátás képessége. Az utóbbi nyolc-tíz évben egyre több és több ember fordult hozzám testi, lelki problémáival. Ezért havonta két alkalommal fogadom a hozzám forduló betegeket, panaszosokat. A betegségekkel kapcsolatban is vallom a holisztikus elveket, így minden esetben a leglényegesebbnek a betegség lelki, szellemi okának a tisztázását tartom.

Körülbelül kilenc éve egy ismerős felkért, hogy egy általa szervezett baráti körben beszéljek az ezotériáról, az ebben a körben összegyűjtött tapasztalataimról, holisztikus szemléletről, természetgyógyászati módszerekről, meditációról, stb. Ettől kezdve tartok ezoterikus előadásokat. Tapasztalataim alapján összeállítottam egy olyan tematikát, amelynek követésével az ezoterika iránt érdeklődő Szellemi Kereső biztonsággal végighaladhat. A tematika alapján látható, hogy törekszem a teljességre, de a hangsúlyt az összefüggések feltárására helyezem. Ha valaki az összefüggések felismerése során késztetést érez arra, hogy valamely témában kiteljesedjék, pl.: asztrológia, vagy kínai orvoslás, ám tegye, de ismerje a választott témájának az összefüggéseit más dolgokkal is, “mert aki csak egy módszert ismer, az nem ismer egyet sem.” mondja a bölcs. Mivel a tudás visszafogása bűn, ezért nálam nincsenek félinformációk, titkok, a tanítvány minden kulcsot megkap, a többi már csak rajta áll. A különféle módszerek megtanulásával és végzésével konkrét hatások jelentkeznek. Fontos szempont a gyakorlatiasság, és ebből kifolyólag az elméletről szerzett saját tapasztalat. Különféle felkéréseknek eleget téve évente kétszer-háromszor vezetek tűzönjárásokat.

Szeretettel várlak lágy csontkovácsolásra, állapotfelmérésre, életmód tanácsadásra!

Szabó György 

Elérhetőség: +36 30 2296627

13226824_1267741759920411_589353572962507441_nOLYMPUS DIGITAL CAMERA

QR Code Business Card