Rénes Anikó

Üdvözöllek

Rénes Anikó

Lelkesítő tréner, relaxációs terapeuta

Szeretettel üdvözöllek!

Hosszú út vezetett odáig, amíg ráébredtem, hogy az életfeladatom az emberek LELKESÍTÉSE!

Nem olyan nehéz, hiszen mindenkiben ott a Forrás, csak az utat kell megtalálni felé.

Hosszú és nem mindig könnyű önismereti utat tettem meg, s ahogy a mondás tartja: „Ismerd meg önmagadat, s megismered a világot.”, de akár úgy is szólhat, ismerd meg önmagad, s mindenkit megismersz. Ezért lehet, hogy választ találhatunk a kérdésedre, kiutat a nehézségekből.

Segíthetek abban, hogy ha elakadtál valahol az életedben, akkor más szemszögből láss, és felfedezd a megoldásodat.

 Fontos, hogy tudatosak legyünk az életünkre, s ne programozott robotként éljük.

Sokszor ehhez változtatásra, változásra van szükség, amit az emberek egy része szívesen elkerülne. Ám neked kell megtenned az első lépést, ahhoz, hogy tovább tudj menni. Ezeknél a lépéseknél tudlak segíteni, mert ha eljössz, veled jönnek a gondok okai is, és ezeket láthatjuk meg együtt. Sokszor magad is tudod, hol lehet a nehézségeid gyökere, csak nem tudod miként szabadulj meg tőle, de olykor egészen máshonnan erednek a fájdalmak, akadályok, mint gondolod.

Néha elég egy apró szellő, máskor egy kisebb vihar kell, hogy elgördüljenek az akadályok.

Bátorságra vall, ha merünk segítséget kérni, ha bevalljuk, hogy olykor elakadunk, mert azt jelenti, hogy hajlandóak vagyunk tenni azért, hogy más legyen a helyzetünk, mint, amiben most vagyunk.

Választhatsz a neked leginkább megfelelő kezelések közül: Esszencia rendszer- és családállítás Debrecenben, Utazás Önvalónkhoz, Relaxáció és energetizálás, Feltáró beszélgetés-a problémák megoldásáért.

 Tel:+36/70-387-4117

Üdv Anikó

DSC_4769

QR Code Business Card