Japán masszázs – Csontkovácsolás

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Japán masszázs – Csontkovácsolás!!

 

Ízületi fájdalmaid vannak? Gerincsérv, becsípődés, lumbágó kínoz? Nehezen mozogsz, féloldalas a munkád, esetleg tartásproblémáid vannak? Vagy csak egyszerűen jólesne, ha átgyúrnának, ”helyreraknák” az ízületeidet? Hívj bátran, segítek!!

 

1993-óta gyógyítok ezzel a technikával. A Japán masszázs olyan komplex, ízületstimuláló és energetikai elemeket is tartalmazó egésztesti-gyúrás, amelynek célja a test szimmetriájának, és ezzel harmonikus működésének megteremtése, fenntartása; a vázszerkezeti egyensúly és szimmetria visszaállítása, az energia- és vérkeringés fokozása, az öngyógyító erők serkentése, valamint az izmok lazítása-nyújtása. Ezért lehet ez a módszer rendkívül hatásos és alkalmas ennyi különféle probléma, fájdalom és diszkomfort megszüntetésére.

 

A módszer fájdalommentes!!  A manuál terápiával és az orvosi kiropraktikával ellentétben ez egy ”lágy” technika, semmiféle fájdalmas rángatást feszítést nem tartalmaz! A kezelés a földön, vékony szőnyegen, pléden történik, a páciens pólóban melegítőben van. Időtartama kb. 45-55 perc. Ez a módszer egyesíti a masszázs és a csontkovácsolás előnyeit: a kezelés során nyomó-gyúró technikával ellazítom az izmokat, majd speciális fogásokkal fájdalommentesen helyükre rakom a kimozdult csontokat, ízületeket.

Házhoz megyek.

Időpontot a 30/229-66-29 telefonszámon tudunk egyeztetni!

Szeretettel: Szabó György

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

QR Code Business Card