ANΘKI megOLDÁS

utazás_önvalónkhoz

 

 

 

 

ANΘKI megOLDÁS
Ez egy 3 részből álló, probléma kezelő módszer.
Az első részben beszélgetéssel tárjuk fel, hogy mi a valódi gond.
Ezután következik az Utazás Önvalónkhoz – a megOldásért.
Ezzel a módszerrel megtudhatod, hogy miféle minták, traumák, hitrendszerek akadályozzák az életed.
A tanult minták feloldása az élet bármely területén jelentkező problémánál segítséget nyújthat.
Jelentkezhetnek testi vagy érzelmi problémaként, amikor a legjobb szándékunk ellenére is tehetetlennek érezzük magunkat a félelem, a harag, a megbántottság, az elhagyatottság, s bármely más negatív érzelemmel szemben, amikor legnagyobb igyekezetünk ellenére sem tudunk higgadtak maradni viták során. S hosszan sorolhatnám az érzelmi problémákat.
Van, mikor a vágyainktól való messzeséget érzékeljük. Vagy csak azt vesszük észre, hogy a törekvéseink sorra nem hozzák a remélt eredményt. Tapasztalhatjuk azt is, hogy bár különböző irányba indulunk mégis ugyanabban az élethelyzetben találjuk magunkat újra és újra.
Az utazás önvalónkhoz egy olyan módszer, amely során feloldódik a probléma megoldását gátló korábbi tapasztalat, a nehézségeket okozó trauma és beindulnak azok a folyamatok , amik helyreállítják a harmóniát.
A relaxált beszélgetés során az utazó végig tudatánál van, nem kerül hipnotikus állapotba, tevékeny résztvevője saját egyensúlyának helyreállításának, emlékszik az
utazásra s a megélt élményekből hosszú időre erőt meríthet, és általa a változás útjara léphet.
Végezetül a Talen táblák segítségével konkrét tanácsot kapsz, hogy min változtass annak érdekében, hogy más irányba tudj elindulni.
Az egész három lépcsős folyamat lényege , hogy ráláss helyzetekre, megismerd önmagad, rájöjj, hogy min tudsz változtatni, mik voltak azok az érzelmi, gondolati akadályok, amiket magad előtt tartottál.
Nem csoportos foglalkozás, kizárólag Te és én veszünk részt.
Elérhetőség: Rénes Anikó +36703874117 
QR Code Business Card