Utazás Önvalónkhoz – a megOldásért

utazás_önvalónkhoz

Ezzel a módszerrel megtudhatod, hogy miféle minták, traumák, hitrendszerek akadályozzák az életed.

A tanult minták feloldása az élet bármely területén jelentkező problémánál segítséget jelenthet.

Jelentkezhetnek betegségként vagy érzelmi problémaként, amikor a legjobb szándékunk ellenére is tehetetlennek érezzük magunkat a félelem, a harag, a megbántottság, az elhagyatottság, s bármely más negatív érzelemmel szemben, amikor legnagyobb igyekezetünk ellenére sem tudunk higgadtak maradni viták során. S hosszan sorolhatnám az érzelmi problémákat.

Van, mikor a vágyainktól való messzeséget érzékeljük. Vagy csak azt vesszük észre, hogy a törekvéseink sorra nem hozzák a remélt eredményt. Tapasztalhatjuk azt is, hogy bár különböző irányba indulunk és mégis ugyanabban az élethelyzetben találjuk magunkat újra és újra.

Nem csoportos foglalkozás, kizárólag Te és én veszünk részt az utazáson.

Az utazás önvalónkhoz egy olyan módszer, amely során feloldódik a probléma megoldását gátló korábbi tapasztalat, a betegséget okozó trauma s az öngyógyító folyamatok beindulnak. A relaxált beszélgetés  során az utazó végig tudatánál van, nem kerül hipnotikus állapotba, tevékeny résztvevője saját gyógyulásának, emlékszik az utazásra s a megélt élményekből hosszú időre erőt meríthet.

Elérhetőség: Rénes Anikó  +3670/3874117

 

 

 

 

QR Code Business Card