Esszencia Rendszer- és Családállítás

Lehetőség van egyéni elbeszélgetésre, a problémák okainak feltárására.

Ez olykor fájdalmas felismeréseket is hozhat, de mindenképpen előre mozdító.

A figyelem segítő ereje mellet, a Talen tábláit is használjuk

(melynek használatát, annak alkotójától tanultam), amivel még pontosabban feltárhatjuk

az elakadást okozó érzelmeket, hibás gondolati mintákat.

Ezen kívül, szükség esetén,felmérjük, hogy melyik módszerrel érdemes tovább haladni.

Living-room-home-wall-decoration-fabric-poster-font-b-meditation-b-font-font-b-spiritual-b (2)

Esszencia  Családállítás

A játék felemel és rávilágít, magával ragad és átrepít.

 

A szabadság a megoldás oly egyszerű mindig: megtenni azt mit meg kell tennünk. S mi mégis ugyanarra a rugóra járunk újra és újra, tesszük ismételjük „önmagunk”. Még egy darabig el is hisszük, hogy önmagunk vagyunk. De ha tetteink boldogságot nem adnak, akkor kit, kiket is ismételgetünk?

1620400_474101269367345_236536874_n

 

Az esszencia  rendszerállítás egy élettel teli módszer, ami ad az Állíttatónak és ad a Segítőknek (szereplők, képviselők). Nem csak rámutat, ki is simít, de felkavar és meglódít ott, ahol az visz előre.

Képes bármely problémakör hátterének, mozgatórugóinak feltárására. A hagyományos családi szerepekből adódó nehézségek mellett a rendszerállítás technikájával bármely eredetű gubanc kibogozható.

Probléma megjelenését tekintve néhány példa a kezelhető területekre: önértékelési, önbizalom problémák, pár- és egyéb kapcsolat, szülő – gyermek kapcsolat, munkahely illetve munkahely teremtés, egészségügyi gondok

.Az esszencia család- és rendszerállítás során a morfogenetikus mező és a jelenlétből fakadó intuitív vezetés segítségével kalauzollak el a saját történetedhez, melyek nehézséget, elakadásokat okozhatnak az életedben. (Mi a morfogenetikus mező? A „Morfogenetikus mező – Olyan energia-mező, mely által az emberi faj egyedei nem fizikai módon kommunikálnak egymással. A morfogenetikus mező metafizikai energia-formák összekapcsolódósából keletkező információs közeg: az emberi faj gondolatainak és érzelmeinek összessége akkor is kapcsolatba lép egymással, ha erre az adott ember nem tudatos. A tudatos emberek ezt a mezőt képesek nagymértékben pozitív irányba „hangolni”, míg egyes érdek-csoportok ugyanezt a mezőt használják alvó tudatok irányításához, médián, reklámokon és pornográfián keresztül”)

Az állításra segítőként és állíttatóként jöhetsz. Egy alkalommal maximum 4 állításra kerül sor. Előképzést semelyik részvétel nem igényel. Az aznapi foglalkozáson résztvevők minden állításon részt vesznek. A segítők több állításon lesznek segítők, akik állítók azok pedig a mások állításán lesznek segítők is.

 

 

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A RENDSZER- és CSALÁDÁLLÍTÁSON:

Előzetes regisztráció telefonon:

Tel: 70-3874-117  

Az állítónak be kell töltenie a 18. életévét. Gyerekek betegségei, viselkedési problémái esetén a z anyát illetve a szülőket fogadjuk.  (Gyerekek a szülők családállítását követően, Önvalónkhoz tett utazáson vehetnek részt amennyiben  szükséges.

Természetesen nem állhat a résztvevő sem drog, alkohol,  egyéb tudatmódosító szerek és gyógyszerek hatása alatt és nem állhat pszichiátriai kezelés alatt sem.

Mindenki saját felelősségére vesz részt az Esszencia Család- és Rendszerállításon.

Nem vagyok híve az egész napos, családállító maratonnak, maximum 5 órás egy foglalkozás.

 

 

A RENDSZER- ÉS CSALÁDÁLLÍTÁS MENETE:

Üdvözöllek! 

A  család és rendszer felállítása csoportban történik. Az állíttató, akinek az állítása történik rövid megbeszélés során az állításvezető kérdései alapján felvázolja a személyes kérdését, problémáját, amivel dolgozni szeretne.

 

Ezután az állíttató és a segítők felállnak a  térben és megkezdődik a konkrét állítás. 

 A csoportvezető végig Jelen van az állítási folyamatban, követi a mező jelzéseit, figyelemmel kíséri az állíttató aktuális reakcióit a látottakra, szükség esetén menet közben is kérdez. Természetesen figyel minden mozzanatra, jelzésre, reakcióra, a segítőkre és együtt a csoportra is.
A megoldáshoz vezető folyamatok kialakulását ahol szükséges, rituálékkal, oldó mondatokkal segíti.
Ahol kell, segíti az esetleges akadályok feloldódását. Az állítás során korrekten kezeli az információkat. (az egész csoportra vonatkozó szabály)
Az állításvezető a rendszerállítás esetén az egész folyamat során biztosítja, hogy az állíttató kapcsolatban maradjon az állítással, és csak addig viszi a folyamatot, amíg az állíttató az adott helyzetben befogadó a látottakra.
Az állításvezető híd az állíttató, a segítők és a mező közt. Ő az, aki segíti összekapcsolódni az állíttatót a rendszerállítás folyamán a mezővel, a családlélekkel, a csoportlélekkel. Ennek a kapcsolódásnak a segítségével beindulhat az a folyamat, mellyel az érintett rálát az életére, és ennek eredményeként elfogadhatja az életet, a változást, a fejlődést.  Mindez elindít egy olyan új folyamatot, melyben ott rejlik a helyzet megoldása.
Az állításvezető segít, hogy megkezdődhessen az elfogadás folyamata, a transzformáció a lélekben. Segít az állíttatónak meglátni azt, ami van, így lehetőséget ad a léleknek, valamint a tudatos, az eseményeket megélő embernek, hogy felfogja, megértse és elfogadja a változás lehetőségét.

Az állítást kérő személy megláthatja a rendszerállítás folyamatán keresztül a tényleges helyét a saját rendszerében, és mindennek következtében elkezdődhet az életében egyfajta új összerendeződés, felállhat egy új rend, elindulhat a változás.

Az állításvezető az állítás során helyet, teret, képviselőket biztosít az állíttató számára, hogy az kellő belátást szerezzen egy mélyebb rétegben a saját életének eseményeibe, a kialakult állapot eredetére és okaira.

A rendszerállítás során az állításvezető leolvassa a mező üzeneteit a képviselők reakciói alapján. Olyan, mint egy jó nyomolvasó, aki megtalálja és megmutatja az utat az állíttató számára, amely utat azután az érintettnek már önmagának kell megtennie.

MIKOR VEDD IGÉNYBE A RENDSZER- és CSALÁDÁLLÍTÁST?

  • partner, üzleti partner, szülő és gyermek közötti konfliktusok kezelésére
  • párkapcsolati problémák megoldására
  • félelmek, fóbiák oldására
  • egészségügyi problémák esetén (az orvosi kezelés mellett és nem helyett)
  •  konfliktushelyzetek kezelésére
  • energia feltárására, hasznosítására.
  • munkahelyi problémák, munkanélküliség
  • stressz, túlterheltség
  • anyagi problémák
  • új tervek, projektek indítása

MILYEN ESETBEN SEGÍTHET A  RENDSZER- és CSALÁDÁLLÍTÁS ?

• ismered a problémát, de nem ismered az eredetét, még kevésbé a megoldását
• nem ismered az okot, de érzed a hatását
• semmilyen addigi próbálkozás nem hozott eredményt
• semmilyen fizikai vagy intellektuális módon nem tudod megoldani a problémát
• tudod, hogy generációk óta ismétlődik ez a minta
• szeretnél egy döntés meghozatalához nagyobb rálátást a lehetséges kimenetelére

 

Ha döntés előtt állsz, ha nem érted az ismétlődő problémákat, ha kérdéseid vannak, akkor állíttatóként, ha csak érdeklődnél, akkor segítőként részt vehetsz az Esszencia rendszerállításon.
Segítőként mások állításából is nagyon sokat tanulhatsz!  

A visszajelzések azt mutatják, hogy van amikor már egy alkalom állíttatás, olykor több szükséges, ám a változás megindul.

Üdvözlettel: Rénes Anikó +3670/3874117

 

 

QR Code Business Card