Bemer terápia

A mikrokeringés javítása a gyógyulás útja!

 

A vérhálózatunk 75%-át a mikroerek alkotják. A mikroerekben a keringést nem a szív pumpája működteti, hanem ezen apró erek ritmikus összehúzódása? A beteg szerveinkben ez a pulzálás lelassul ezért a véráramlás csak korlátozottan tudja szállítani az oxigént és a tápanyagokat, valamint a sejtekből elszállítani a salakanyagokat.

 

Csak egyetlen egy technológia van a világon mely a lelassult pulzálást képes felgyorsítani és így hosszú távon javítani a mikroerek keringését. Ez a BEMER fizikai érterápia! Ez a technológia Német világszabadalom. A készüléket és a kiegészítőket Lichtensteinben gyártják, Svájci minőség-ellenőrzés mellett! Magyarországon hivatalosan használt orvostechnikai eszköz, (OEP által támogatott) mely jelen van a nagyobb kórházakban, klinikákon. (pl.: Kenézy reumatológia)

 

Kíváncsi, hogy milyen betegségcsoportok kiegészítő kezeléseként használják sikeresen a BEMER érterápiát az egészségügyben?

–krónikus sebgyógyulási zavar

–az izomzat- és csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedései

–krónikus anyagcserezavar (diabetes, zsíranyagcsere-zavar)

–szervi működési elégtelenség (májfunkció-zavar, több szerv egyidejű diszfunkciója)

–polineuropátia (több ideg károsodás)

–perifériás artéria elzáródásos megbetegedések (infarktus, stroke)

–krónikus fáradékonyság

–szklerózis multiplex

–akut és krónikus fájdalom

–korlátozott életminőséget okozó állapotok (végtagi érszűkület, fokozott látásromlás, veseelégtelenség)

 

A BEMER érterápia otthon is használható, mert a készülék egyszerű kezelése és mellékhatás mentessége ezt lehetővé teszi! A BEMER terápia alapja egy bonyolult jelkonfiguráció, mely serkenti a mikroerek ritmikus mozgását, így fokozva a mikrokeringést. A fokozott mikrokeringés hatására javul a sejtek vérellátása, a megjavult vérellátás pedig elősegíti a sejtek regenerálódását. A regenerálódott, jól működő sejtek a beteg állapotjavulását eredményezik. Egy kezelés hatása 12-14 óráig tart, ezt követően a mikrokeringés újból lelassul, elégtelenné válik. A terápiának akkor van a legnagyobb hatása, ha a kezelés kúraszerűen történik és legalább kétnaponta megismétlik. A leghatékonyabb módszer a naponta kétszeri (este, reggel) kezelés, plusz az éjszakai program használata. A regenerálódás ideje természetesen függ az adott betegségtől, annak fennállási idejétől (akut vagy krónikus) és az adott szervezet állapotától.

 

maxresdefaultMit tud, és mit nem tud a Bemer terápia?

Nem mágnesterápia! (pacemaker és implantátumok mellett is használható)

A BEMER nem közvetlenül a betegséget gyógyítja, hanem a mikrokeringés javításán keresztül hat a betegeségre, fokozza az egyéb kezelések és gyógyszerek hatását! Minél frissebb betegségről van szó, (megfázás, sebgyógyulás) annál gyorsabb és látványosabb a javulás. Minél régebb óta fennálló a betegség, annál hosszabb kezelésre van szükség.

 

Családommal együtt 2018 szeptemberétől használom a készüléket. Bár különösebb nagy betegségem tudomásom szerint nem volt, de a rendszeres sportolás (karate) hatására apróbb ízületi fájdalmak és egy Baker-ciszta jelezte, hogy nem vagyok már 20 éves. A használat óta jelentősen javult a vitalitásom. Egyértelmű teljesítmény-növekedést érzékelek. Az ízületi fájdalmak elmúltak, a Baker-cisztának nyoma sincs! Pihenten ébredek reggel, könnyedén végzem a napi feladataimat, este a rendszeres sportolás sem jelent gondot. Ritkán, egy-egy erősebb edzés után jelentkező járó izomláz a BEMER készülék hatására egy éjszaka alatt elmúlik. A gyerekek a téli megfázós, influenzás időszakot hiányzás nélkül tudták átvészelni. A párom a rendkívül stresszes mindennapjai ellenére is nyugodtan alszik, kipihenten ébred. Kijelenthetem, hogy a hosszútávú családi egészségmegőrzés tökéletes eszközét sikerült megtalálnunk! Az utóbbi idők legjobb döntése volt a készülék megvásárlása!

 

Hogyan juthat hozzá Ön a BEMER terápiához?

1. Saját elhatározása alapján, vagy a szakorvos kiírására kezelésekre jár.

2. Ön bérel egy készüléket és így hosszabb távon (minimum 2 hónap) otthonában használja a készüléket.

3. Vásárol egy készüléket. Így kényelmesen saját otthonában az Önnek legalkalmasabb napszakban részesülhet Ön és családtagja is kezelésekben, valamint élvezhetik a BEMER terápia áldásos hatásait.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a BEMER terápia, kérdései vannak ezzel kapcsolatban, szeretné bérelni vagy megvásárolni a készüléket és alkalmazni a BEMER terápiát, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot konzultációra!

 

Szabó György 30/229-66-27

szgyuri1968@citromail.hu

QR Code Business Card