Anyáknak

 

ANYASÁG KITELJESEDÉSE

önfejlesztő tréning

A gyerekek harmonikus fejlődésének elengedhetetlen feltétele, hogy az a személy, akivel a legszorosabb kapcsolata van, harmóniában legyen a világgal. Harmóniában legyen a kapcsolataiban, szerepeivel, összességében önmagával. Ez a személy a legtöbb esetben az anya.

Ha anya jól van, a gyerek is jól van.

Fejlesztőpedagógusként gyerekekkel foglalkozva, vagy családok sorsát látva családállításon, sokszor igazolva látjuk Vekerdi Tamás azon nézetét, hogy ha anya jól van a gyerek is jól van.

Gyermekekkel kapcsolatos problémák esetén preventív, megelőző és támogató jelleggel javasoljuk. A már kialakult problémák esetén nem helyettesít egyéb kezeléseket, de nem is akadályozza azokat.  Mellékhatásként viszont gyorsítja és erősíti egyéb kezelések hatékonyságát.

Neked van egy napod, havonta magadra?

Egy nap, ami többszörösen megtérül.  Ajándékozd meg magad egy nappal és ajándékozd meg a családodat azzal az elbűvölő önmagaddal, akivel a tréningen találkozol.

 

Következő alkalom: július 19. 10 óra

Helyszín: Harmóniaház Debrecen, Arany János u.

 

Foglalkozásokat vezetik: Rénes Anikó családállító tréner és Kovács Judit mesével fejlesztő pedagógus -testvérpár

 Több mint 10 év szakmai tapasztalattal, szülőként és emberként is segítünk a hozzánk fordulóknak. Munkánkat a hitelesség és a hatékonyság jegyében végezzük. Egyénre szabott és kreatív megoldásokat alkalmazunk. Hisszük, hogy a csapatmunka több mint az egyének összessége. (Rénes -Kovács Anikó és Kovács Judit)

 Egy nap. Egy mindért.

Délelőtt a mesékhez fordulunk és a felnőttek segítésére hívjuk őket, délután pedig tematikus állítást tartunk, ahol senkinek nem kell a személyes problémáját vinnie a közösség elé. A tematikus állítás mindig az adott hónap témájáról szól, s kinek-kinek ahol az életében elakadás tapasztalható a témával kapcsolatban, akként szerepel. Amit biztosan nem adunk: tuti gyermeknevelési tippeket. Ahány ház, annyi szokás. Ahány ember, annyi jó megoldás.

Nem feledkezünk el a gyerekekről sem, egy játékot haza is viszel.

Minden hónapban más téma kerül sorra. A foglalkozások egymásra épülnek, tematikus egységet alkotnak, de külön-külön is megállják a helyüket.

Fontos!

A tréningeket elsősorban gyermeket nevelő anyáknak ajánljuk, de gyermekáldást tervezők is jöhetnek. Áldott állapotban lévőket viszont nem fogadunk a foglalkozásokon a 3. hónaptól.

Jelentkezés ITT.

 

 

13245240_1272464829448104_6582061225606545548_n

Rénes Anikó

Esszencia rendszer- és családállító

6812

Kovács Judit

mesékkel fejlesztő pedagógus

 

untitled-social_44928335 (4)

QR Code Business Card