A Változás szele

119066032_2685305515091228_8779858648814663959_nSzeptember 9-től erősődnek a változás energiái.
A változás és tisztulás lehetőségének korát éljük egy ideje. A mai nappal kezdődően ez a folyamat még intenzívebbé válik. Ahogy haladtál az önismeret, tudatosság útján önmagad középpontja és egyúttal a Mindenség felé, változtál és átalakult kissé a körülötted lévő világod. Vannak emberek akik már nem hagynak jelentős nyomot az életedben, van akitől könnyedén el tudtál szakadni, és van akitől szenvedések árán. Figyelj és bízz, mert még zajlik a folyamat. Nem rosszabb az az ember nálad akivel lazul a kapcsolatod, pusztán csak más. Figyelj befelé, hogy észre vedd, hogy kit vagy mit érdemes már elengedned. Mert nem csak személyektől távolodsz, hanem eszméktől, régi hitektől, mintáktól. Sokszor már érzed te is, hogy szíved szerint másként szólnál, cselekednél, de van, hogy a régi rutin szerint egyszerűbbnek tűnik, vagy azt érzed , hogy bátortalan vagy. Szívesen segítünk neked ebben a folyamatban a Nőiség vagy az Anyaság Teljessége programunkkal.
Szeretettel várlak az Esszencia Rendszer- és Családállitással és az egyéni Anoki oldással is, hogy könnyebben ráláthass azokra a folyamatokra, amik már elavultak, szükségtelenek számodra. Ám te is segítheted a változás energiáit befogadni.
Figyelmed fordíts önmagadra, vagy a természetre, a világ zaja hangos csatazaj, nehéz válaszra találni benne.
Engedd a tested pihenni és feltöltődni. Tartsd mozgásban, bármivel, amit örömmel meg tudsz tenni. Sétálj a fák között, vagy bárhol, ahol érzed a természet energiáit.
Engedd el azok társaságát, akikkel az együttlét után nem érzed a kölcsönös feltöltődést.
Vagy csökkents a minimálisra a velük töltendő időd. Helyette keress olyanokat, akikkel örömöt, vidámságot, mélységet élhettek át.
Válj meg minden olyan tárgytól, amit nem használsz, felesleges már.
Ne halogasd tovább a selejtezést, érezni fogod, ahogy a holmijaid fogynak, te megkönnyebbülsz!
Tegyél naponta olyat, aminek a célja az, hogy örömmel teszed. Táncolj, olvass, kertészkedj, halgass zenét, bármit ami jó neked, de teljes szíveddel legyél benne!
Merj örülni és merj sírni!
Egyél tápláló ételeket, s táplálj másokat is! Tehetséged szerint
anyagiakkal, de attól függetlenül jó szóval, segítséggel, figyelemmel. Ne törődj vele, ha a szád- orrod maszkkal takartatják. A tekintetedben ott vagy!
A lényeg, hogy a szívedet ne takard el!
Figyelj erősödnek a változás szelei!
Bonts vitorlát a szeretet szárnyán!
Rénes Anikó 

Hozzászólások lezárva.

QR Code Business Card