Újítók

Ideje van az újításnak. Önmagadban. Ehhez a támogató energiák most erősebben jelen vannak.

Ám előtte helyet kell adni neki, és ehhez szükséges a tudatosítás fényével önmagunkat átvilágítani.

Felfedezni a hálóként lehúzó negatív hiteinket, melyek leggyakrabban gyermekkori sérüléseink “eredményei”.

Nem muszáj tovább cipelned ezeket, nem muszáj, hogy életed fájdalmas eseményei tovább ismétlődjenek. Képes vagy felfedezni az ok-okozati összefüggéseket, s ezek után képes lehetsz a megbocsájtásra azoknak, akiknek szükséges, vagy az elengedésre. Vizsgálódj őszintén magadban! Valóban jól érzed magad a bőrödben? Vagy vannak területek, helyzetek, ahol érzed, hogy már nem neked megfelelőek?

Hívd segítségül a figyelmedet.

Egy-egy helyzetben, bizonyos emberek társaságában, ahol érzed, hogy szorít a cipő, s lassan felfedezed, hogy mi zajlik. Kívül és belül.

S bizony legtöbbször azért vagy olyan helyzetben, ami nem felel meg neked, mert elvesztetted a hitedet és bizalmadat Önmagadban!

Sokan vagy csak néhányan “dolgoztak” rajta,leginkább kisgyermek korodban, hogy elveszítsd a kapcsolatot a valódi önmagaddal, de egyet tudj: sohasem azért, mert téged akartak bántani, hanem azért, mert maguk is sebesültek voltak. És tudd, ez már elmúlt, nincs mit tenni ellene, de Te dönthetsz úgy, hogy túllépsz a múltadon, vagy a múltad okozta sebesült személyiségeden. Érts meg, hogy van erőd mindehhez! Értsd meg,  te vagy az, aki választhatsz, hogy hagyod magad szenvedni, vagy eleged lévén bízol újra önmagadban! Nem felelhetsz a mások boldogságáért, de a tiédért csak te vagy a felelős!

Adj hálát azért, ami jó és változtass azon, ami nem, vagy, ha változtathatatlannak tűnik, lásd másként!

Szemléld máshogy, új oldalról, hogy más, új érzéseket élhess meg! Képes vagy ezekre ezt értsd meg!

Egyedül is , de ha úgy érzed szeretnél segítséget kapni, keresd meg a neked megfelelő módszert! (pszichológia tanácsadás, coaching, utaztatás, acces bars, theta healing, családállítás, személyre szabott tanácsadás, stb, stb)

Mi az utaztatással a család és rendszerállítással és a személyre szabott tanácsadással állunk rendelkezésedre.

Engedd be az újat s légy Új(ra) Önmagad! Pontosabban már az vagy, csak tudj is róla! 

Hidd el lehet másképp, és tudd képes vagy megújulni!

 

Ezek pusztán szavak, az Élet te vagy!

Szeretettel Anikó

 


Szólj hozzá!

QR Code Business Card